topbar

Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on käsin suoritettavaa, perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Sen tarkoituksena on parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa, lievittää kipua ja turvotusta, parantaa nivelten liikkuvuutta sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoitotapahtumaan kuuluvat tarvittaessa myös passiiviset venytykset.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassista hierontaa muokkaavampaa ja siinä käytetään myös erikoistekniikoita. Urheiluhieronnalla voidaan lievittää harjoittelusta johtuvia lihaskireyksiä, nopeuttaa palautumista, aktivoida lihaksiston aineenvaihduntaa ja rentouttaa ja siten edistää kilpailusuoritusta, ennaltaehkäistä urheiluvammoja sekä nopeuttaa niiden paranemista.

Jäsenkorjaus eli kalevalainen kansanparannus

Jäsenkorjauksella avataan mobilisoinnin keinoin hermostoa, lihaksia, niveliä ja sidekudoksia sekä aktivoidaan veren- ja lymfakiertoa ja solun sisäistä aineenvaihduntaa.

Jäsenkorjausta kannattaa kokeilla hoitona, mikäli on kiputiloja, mihin perinteisestä hieronnasta ei ole ollut apua tai mihin ei ole löytynyt selvää syytä virallisen lääketieteen alueelta.

Purentalihaskäsittely

Purentalihaskäsittelyn yhteydessä käsitellään niskan ja hartian seutu, kaula ja pään alue, kasvot sekä purentalihakset suun ulko- ja sisäpuolelta.

Purentalihaskäsittelyä kannattaa kokeilla mm. niskan ja hartian seudun kireyksistä, toistuvista päänsäryistä (mikäli päänsärkyä esiintyy heti aamulla herätessä) sekä hampaiden narskuttamisesta ja purentaongelmista kärsivien henkilöiden.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta voidaan käyttää erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Teippauksen antamalla tuella ja oikeiden liikeratojen varmistamisella pyritään lievittämään kipua, vähentämään turvotusta ja helpottamaan liikettä.

Yritys- ja kotikäynnit sopimuksen mukaan.