topbar

Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on käsin suoritettavaa, perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Sen tarkoituksena on parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa, lievittää kipua ja turvotusta, parantaa nivelten liikkuvuutta sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoitotapahtumaan kuuluvat tarvittaessa myös passiiviset venytykset.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassista hierontaa muokkaavampaa ja siinä käytetään myös erikoistekniikoita. Urheiluhieronnalla voidaan lievittää harjoittelusta johtuvia lihaskireyksiä, nopeuttaa palautumista, aktivoida lihaksiston aineenvaihduntaa ja rentouttaa ja siten edistää kilpailusuoritusta, ennaltaehkäistä urheiluvammoja sekä nopeuttaa niiden paranemista.

Purentalihaskäsittely

Purentalihaskäsittelyn yhteydessä käsitellään niskan ja hartian seutu, kaula ja pään alue, kasvot sekä purentalihakset suun ulko- ja sisäpuolelta.

Purentalihaskäsittelyä kannattaa kokeilla mm. niskan ja hartian seudun kireyksistä, toistuvista päänsäryistä (mikäli päänsärkyä esiintyy heti aamulla herätessä) sekä hampaiden narskuttamisesta ja purentaongelmista kärsivien henkilöiden.

Raskaushieronta

Raskaushieronta on tehokas ja turvallinen syvärentouttava hoito raskausaikana. Lempeillä hierontaotteilla ja vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla helpotetaan erilaisia raskausajan tuomia jännityksiä, kiputiloja (liitos- ja lihaskivut) ja aineenvaihdunnan häiriöitä sekä autetaan rentoutumaan ja vähentämään stressiä. Hoidot tehdään kylkimakuulla tai puoli-istuvassa asennossa. Hoito sopii myös synnytyksestä palautumiseen.

Vauvahieronta

Vauvahieronta on lempeä, tehokas ja turvallinen hoitomuoto, jossa hyödynnetään vyöhyketerapiapisteitä. Hoito on sarjahoitoa ja usein jo kolmen kerran hoidolla saadaan hyvä hoitovaste. Vauvahieronta tuo usein nopean avun mm. vatsavaivoihin, itkuisuuteen, pulautteluun, iho- ja uniongelmiin sekä synnytyksen jälkeisiin kehon kireyksiin ja jäykkyyksiin.  Hoidot voi aloittaa 1 kuukauden iässä. Hoitokäynnin yhteydessä saat myös kotihierontaan ohjeistusta.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta rentouttaa, tasapainottaa, ravitsee ja stimuloi kehoa kokonaisvaltaisesti. Kivihoidossa käytetään normaaleja hierontaotteita; käden jatkeena on joko lämmin tai kylmä kivi. Kuumakivihieronta voidaan tehdä yksinään tai osana jotain muuta hoitoa.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta voidaan käyttää erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Teippauksen antamalla tuella ja oikeiden liikeratojen varmistamisella pyritään lievittämään kipua, vähentämään turvotusta ja helpottamaan liikettä.

Hierontapalvelu Helepotus
Hierontapalvelu Helepotus
Hierontapalvelu Helepotus
Hierontapalvelu Helepotus